Produkter for vwr maursyre (3)

Askorbinsyre (Vitamin C/E300)

Askorbinsyre (Vitamin C/E300)

Vitamin C (også kjent som askorbinsyre eller L-askorbinsyre) er ansvarlig for mange metabolske prosesser i kroppen. Den deltar i metabolismen av karbohydrater, proteiner og fett, samt i syntesen av hemoglobin, erytrocytter og visse hormoner. Vitamin C finnes i oksidert eller redusert form som L-askorbinsyre. Den er svært følsom for nedbrytning, hovedsakelig på grunn av lys og varme.
Askorbinsyre (Vitamin C/E300)

Askorbinsyre (Vitamin C/E300)

Vitamin C (også kjent som askorbinsyre eller L-askorbinsyre) er ansvarlig for mange metabolske prosesser i kroppen. Den deltar i metabolismen av karbohydrater, proteiner og fett, samt i syntesen av hemoglobin, røde blodlegemer og bestemte hormoner. Vitamin C finnes i oksidert eller redusert form som L-askorbinsyre. Den er svært utsatt for ødeleggelse, hovedsakelig på grunn av lys og varme.
Sur myse (AWP)

Sur myse (AWP)

Surmelkpulver (AWP) er et biprodukt fra produksjon av ost eller sur kasein. Det produseres ved å tørke fersk myse som er hentet fra myke hvite oster. Mikrobiell fermentering reduserer bruken av melk og omdanner laktose til melkesyre. Surmelkpulver brukes hovedsakelig i produksjonen av ricotta og myseost. Det brukes også som ingrediens i mange bearbeidede matvarer, som brød, kjeks, kjøtt, bakverk og ferdigretter. Surmelkpulver finnes også i sjokolade og konfekt. Produktet som tilbys av Foodcom kan også brukes i produksjon av dyrefôr. Det er et populært økonomisk alternativ til søtt mysepulver i fôring av smågriser. Surmelkpulver brukes også i melkefrie alternativer med lav pH.